Private Cloud

Al je bestanden steeds binnen handbereik. Op eender welk toestel. Werk samen in gedeelde bestanden. 

Start met een professionele manier van werken!

Met OwnCloud worden al uw bestanden bewaard in een private 'cloud'. Via het web zijn al uw bestanden benaderbaar vanaf verschillende apparaten. Met de synchronisatietool worden al uw bestanden ook lokaal bewaard. Geen verlies van data!

Delen van bestanden wordt kinderspel. Documenten die je thuis maakt, zijn ook beschikbaar op uw werkplek. Collega's werken samen in gedeelde mappen. Deel met groepen, directie, administratie, boekhouding, verkoop, ... Deel algemene info met gans uw team door gebruikers aan te maken zoals 'teamfolders' of 'foto'. Je bepaalt zelf wie wat mag.

Hou je data in sync tussen al je apparaten. Haal de meest recente versie van je bestanden op met de desktop-app of via de website. Of gebruik de mobile app wanneer je onderweg bent.

Geen zorgen meer over dataverlies. Wij zorgen voor automatische backups en recovery. In de online prullenbak haal je bestanden terug, die verwijderd zijn of eerdere versies van bestanden.

Jouw owncloudserver op uw bedrijf of in ons datacenter? In beide gevallen zorgen wij voor kant en klare oplossingen en ondersteuning. Vraag naar onze opleidingen met instructiefilmpjes.

Owncloud in actie? Klik hier en bekijk een live demo.

 

Ontdek het zelf!